21:36:22

Hej igen!

Ser att det blev jag som skrev även det här inlägget. Sandra älskling,
suger på att uppdatera. Tihi, (a)
Idag har det varit full fart hela dagen. Men jag har överlevt och vädret har ju bara vara grymt skönt, även fast det har blåst en del. Lite för mycket enligt mig, men nu ska jag inte klaga. Våren är ju iallafall påväg! Det kan ju knappast vara bara jag som lägtar något enormt tills när våren är i full gång ?
Just nu tittar jag på Desperate Housewifes, helt klart en favorit serie.
Bilder från lite olika tillfällen på dagen;
Bild 1 : Nataly, faster i affären.
Bild 2 : En del utav mig, hehe. (?)
Bild 3 : GLASS !


/ hanna

Tisdag

Börjar 09:00 idag, fick ju faktiskt gå till skolan idag för läkarna.
Vet egentligen inte varför jag vill gå, men vill ju inte komma efter mer än vad jag redan är i plugget. Dessutom är det ju bara 2 lektioner idag, så det blir ju rätt så lungt. Hinner inte blogga mycket idag, ska till Årstaberg direkt efter skolan och sen ska jag vara i Danderyd vid 18 någon gång, vet inte hur länge jag blir kvar där. Så vi får helt enkelt höras när jag kommer hem, puss!
/ hanna


Fan, fan, fan.

Fast jag inte sett dig på så länge
Tänker jag på dig ibland
Det var nånting som fastnat på mig
nåt som aldrig helt försvann
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Fick jag spela om partiet
Fick jag chansen en gång till
Fick jag vrida tillbaks tiden om dom gav mig en ny
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Fast det var så kort romans
var det nåt jag borde ha förstått
Såna chanser kommer en gång bara
Aldrig att dom kommer två
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

/ Sandra

Bikiniiiii

Som jag skrev i inlägget nedanför så sätter jag nu in en bild på bikini-överdelen jag har köpt.
Toppen är i bandeaumodell, som knyts i rygg och nacke. Halsterneckbanden är också avtagbara, smidigt va?

Kisses / hanna

Händelserik gårdag.. ?

Hello cutiepies!
Ledsen att jag inte han uppdatera något mer igår. Men som sagt, dagen slutade med att jag fick åka ambulans in till sjukan med syrgas och massa medicin för att kolla hjärtat. Orkar därimot inte skriva mer om det, det är anledningen iallfall.
Läkarna sa åt mig att jag skulle vara hemma idag från plugg, vilket absolut inte gjorde mig någoning. (a)
Dessutom blev pappa hemma med, fick inte vara själv eller så. Men vi gav oss iallfall ut på lite shopping today, blev inget speciellt förrutom lite krämer som jag kände ett behov av helt enkelt, hehe.
Har också beställt en ny bikinöverdel! Som jag bara tyckte var sjukt söt, lägger in en bild i nästa inlägg som jag skriver. Måste bara leta upp hemsidan igen..
PUSS / hanna


Träningsvärk

Ja fyfan, vilken jävla träningsvärk jag har. Mina armar känns som att dom håller på att gå av, orkar knappt lyfta dom!
Benen känns det också i, men inte ensi närheten av hur mycket det käns i mina armar. Beror nog på att jag skottade hur mycket snö som helst igår från plan, vilket jag inte är van att göra. Benen använder man ju liksom mer vardagligt ordentligt. Och ja herregud vilken uppdatering vi har. Men ni verkar ju fortsätta läsa ändå, kul det !
Men det blev seriöst så jävla mycket igår att man bara inte han och inte orkade uppdaterar heller. Vi började liksom träna vid 8 och tränade fotboll i 6 timmar eller något sånt igår + att vi löptränade och tittade på film osv. Så var inte hemma förens vid 21:15 igår kväll. Sen har vi match om några timmar, så skriver helt enkelt senare!
Puss, hanna

Åldersgräns?

Dom tänker typ sätta in åldersgräns på energidrycker som Redbull, Burn & Monster. Haha, tycker att det är lite onödigt, även om jag själv inte brukar dricka dessa drycker så ofta.
Vad tycker ni?
Du kan rösta på vad du själv tycker på; http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4679216.ab


/ Sandra

Sorry.

Förlåt, så sjukt dåligt uppdatering!
Grejen är att jag faktiskt inte haft tid för datan, utan ägnat mig mer åt ett liv i verkligheten, he-he.
Jag kan väl berätta lite om helgen..
I fredags så skulle Sandra & jag träffa Kricke och Johan. Och vi försökte ta oss till Krickes hus, men eftersom att vi inte visste riktigt vart han bodde så blev det lite problem. Vi gick typ vilse i viby (HAHA) , men sen träffade vi killarna, men dom lurade typ ut oss i skogen. Aja, kvällen blev lyckad hursomhelst tillslut.
I går (lördag) hade vi fotbollsläger över dagen. Den första träningen var riktigt, riktigt jobbig. Några spydde typ efter..
Nu ska jag snart iväg på match, eller det är iochförsig ett bra tag till, men jag ska chilla lite iallafall.
Pusspuss / Sandra

Tusen tankar, en dröm..

Under kvällen har det inte hänt mycket, mötet blev instält och eftersom att jag håller på att bli sjuk blev jag hemma..
Men jag känner mig så pass sjukt trött att det inte gör mig speciellt mycket faktiskt, hihi. Eftersom att jag har samling 08:00 imorgon i Norrviken kan jag behöva ta det lungt.. Jag som är så sjukt morgon trött, fattar fan inte hur jag ska komma upp?! Någon som har några ideér på hur man klarar av att gå upp lättare/fortare på morgonen eller något sånt? Haha . 
Sov sött och ha en bra kväll! / hanna

Home with Rebecca

Hehe, så nu fick ni några bilder från gårdagen iallfall.
Just nu sitter jag hemma hos mig med Rebecca och ska snart börja packa, ska ju till pappa idag.
Dagen har varit helt okej, började med 2 timmar SO där vi skrev uppsatser ( jag skrev om feodalism ) vilket jag tyckte var enormt tråkigt. Efter det skulle vi ha matte, men jag var hos läkaren istället, fick ny medicin igen. Den smakar inte så mycket som tur är men man kan knappt stoppa in den i munnen för att den ser så grymt äcklig ut. Den är ju förfan lila! Måste ta kort på den senare så att ni kan tycka synd om mig.. Efter det drog mamma och jag till donken, hehe.
Sen var det bara dubbel-timme kvar i bild, och sen slutade vi! Så helt okej dag alltså. Ikväll ska jag dock ner till NIP och snacka med laget om träningslägret vilket totalt förstör min kväll. Ville ju gå ut, men nehe då.. (!)
Men nu ska jag inte klaga mer! Mitt under bild lektionen kom jag och tänka på en låt som jag hade på min mobil för 2 år sen som jag tyckte var sjukt bra, och nyss sökte jag den på youtube och fixade hit den. Enjoy !
<3 / hanna

Fredag

Äntligen fredag, skönt eller ? Själv har jag längtat hela veckan att det bara ska bli fredag och helg.
Vet att jag sa att jag skulle sätta in bilder igår kväll från själv dagen igår, men det blev inte av. Jag har så in i helvete mycket mensverk att jag inte orkade göra någonting, så det blev en kväll liggande i sängen framför tv:n.
Så därför kommer det några bilder nu från igår! 
Bild 1; Rebecca vid plugget
Bild 2; Jag
Bild 3; Älskling & jag i solen!
Ser det inte skönt ut ? ..
 

 Puss / hanna

Mycket film ..

Som rubriken säger så har jag faktiskt tittat på film en hel del idag!
På engelskan tittar vi på någon modern version av Frankenstein.
Usch vad äcklig den är!  Och sen på spanskan tittar vi då på en klassiker, Mary Poppins. En film jag älskade totalt när jag var liten! Men självkalrt så gillar jag den fortfarande, så enormt söt. Ni vet ordet
 " Supercalifragilisticexpialidocious " (?) Gissa om jag garvar varje gång jag hör det i filmen. Fast ordet är ju dock stavat på engelska här, tänker inte göra något försök till att översätta det heller, hehe.
Lägger in bilder senare ikväll från dagen!
Puss / hanna

Jag har fått fräknar :$

Yes, så sant så sant. Det är nog för att vi solade lite idag på praoen. Den var ju världens skönaste väder där ett tag på dagen så vi klättrade helt enkelt ut på taket, och låg där i solen. Gud vilka vårkänslor man får, hoppas verkligen inte att den äckliga vintern får återfall. Jag vill ju ha sommar !
Får också värsta vårkänslorna när jag åker förbi Gröna Lund på väg till vår prao. Det är väl inte bara jag som längtar efter den härliga sommaren? 

   

PUSS ! / S

Torsdag

Hej bloggen!
Riktigt jobbig dag i skolan idag och så har jag världens mensverk..
Så idag knarkar jag Pronaxen säger jag bara, hehe.
Efter skolan måste jag tydligen till Stinsen igen, pga. att hela laget ska prova tränings-overaller. ( Som jag dessutom tycker är sjukt fula!) Men vad gör man inte för laget.
Hinner inte skriva mer nu, eftersom att jag nyss vakna. Så nu har jag brottom för ovanlighetensskull!
Puss/ hanna

SHIT!

Insåg först nu hur jävla läskig grönan's nya berg&dal-bana ser ut. Det är sjukt!
Men visst fan ska jag åka den, även om det innebär att jag kommer skrika halsen av mig. Den enda jag kan tänka mig att ens komma i närheten av hur mycket jag skriker är Rebecca. Så hon måste med mig upp i den!
Vad tycker ni själva om den nya?

Puss / hanna

Snart helg..

..och hela helgen ska spenderas på fotbollsläger, både bra & dåligt tycker jag.

Förlåt att det blir så sjukt tråkiga inlägg, men jag har verkligen inget intressant att berätta. Så tills jag har något bra att komma med låter jag Hanna stå för den mesta av underhållingen, he-he.

PUSS ! /S


Mitt i veckan..

Ja, nu är vi då mitt i den här veckan. Hela den här dagen har faktiskt varit sjukt kul, varit på bra humör hela tiden! ( Så gott som, förrutom när vi hade prov.. ) Och jag har hunnit göra mycket också. Var på Stinsen i flera timmmar med Kian,Frid och Rebecca. Haha, kan inte göra annat än att garva med och åt dom alltså. ;$ Men tyvärr börjar mitt humör gå neråt, har fått världens jävla mensvärk så tyck synd om mig! Lägger in lite bilder på från dagen,
Bild 1; Jag till vänster och Rebecca till höger, ( döda mig inte nu B )
Bild 2; Frid och Kian
Bild 3; Kian fick på en så jävla skön min att jag inte kunde låta bli att lägga in den!
  

 PUSS PÅ ALLA! / hanna

!

Lite utav dagens outfit klämmer vi in i ett inlägg här också!
Hehe, helt seriöst.
 
 Kisses / hanna


Listan!

& angående min " kvällens måsten" från igår blev ju inte allt av som vanligt.. Gissa vilka som blev av och vilka som inte blev av ? Hehe. Självklart tittade jag på både Christine och Desperate Housewifes+att jag tränade. Det var det liksom, engelskan och NO:n han jag helt enkelt inte med! ( Ovanligt att det var just läxorna, eller hur ? )
PUSS. / h

Onsdag

Hej sötnosar!
Skulle egentligen ha träffat min älskling Sofie Blom idag inne i stan men det blir inte av. Inte pga. mig för en gångs skull, utan pga. henne! Hihi, hon hittade ingen att åka hit till Stockholm med från Uppsala och själv ville hon inte åka. Synd, men det får bli av senare helt enkelt! Så efter plugg vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, ska nog försöka dra med lite folk till Stinsen eller något sånt, hehe. Nu ska jag fortsätta smink mig och läsa lite NO, har ju prov om en timme på det ...

 / hanna

Jag längtar.

Rubriken.. Det var faktiskt den tanken som jag gått runt och funderat på ett tag. För jag längtar så himla mycket. Efter dig, och snart kommer jag få se dig igen. Trodde faktiskt inte det för några veckor sen, men saker förändras. Tur för mig.
Men jag känner att jag kommer tråka ner er totalt om jag fortsätter med mina sjuka funderingar. Men då måste jag göra er besvikna, jag har faktiskt inget intressant alls att berätta just nu. Om jag kommer på något så kanske jag skriver.
/ Sandra


( RUBRIK? )

Idag har jag verkligen inte gjort någonting, medans Sandra t.ex. är och sliter på med sin prao ! Känns riktigt skönt faktiskt, hihi :$
Har också insett att det är flera stycken jag känner som fyller år idag,
Min kusin, Sebastian Huss blir 11år, sötnosen Robin Edenvad blir 17 år och så då sist men inte minst så blir Gabriel Andreasson 19 år. GRATTIS! <3
Och till er andra som också fyller år så ett självklart grattis till er med, och till er som inte fyller år så får ni ha en bra dag ändå!
Det blir också några kvällens MÅSTEN ;

* Plugga till NO-provet imorgon
* Desperate Housewifes & Christine
* Träning
* Plugga engelskan

Puss / hanna

True.

I don't look back, I've got a new direction .


Låt!

Har hittat mig en ny favorit låt! Är den inte hur söt som helst ?

Puss / h

Early day

Äntligen är jag hemma TIDIGT för en gångs skull! Spanskan blev inställd så jag orkade inte göra något, så nu sitter jag här! Är på riktigt bra humör faktiskt, hih. Känner att jag har ett stort behov utav nya skor också! Så får nog allt leta runt lite på nätet eftersom att möjligheten att jag reser mig från den här stolen just nu och tar bussen någonstnas, absolut inte finns! Tips för bra "sko-hemsidor" ? (a) / hanna

Tisdag

Hej bloggen!
Börjar 09:00 idag, så lite sovmorgon blev det allt. Idag är det då privat spanska i Årstaberg direkt efter skolan, sen träning. Bara 2 lektioner idag, sköntskönt! Vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt... Så jag skriver helt enkelt senare, hehe.
Ha en bra dag sötnosar!


Puss / h

YES

Då var det äntligen bestämmt, gissa om jag är glad! Ska till London under påsklovet, inte hela men jag är så sjukt glad ändå. Känner att jag verkligen behöver det, och komma bort ifrån mitt vanliga liv på något sätt. Någon mer som ska göra något speciellt under lovet?

Puss Sötnosar / hanna

Att vilja är att kunna.

Japp, idag har jag alltså då praoat på typ ett hunddagis. Hade verkligen inga höga förväntningar när jag och Sandra åkte dit, men det var faktiskt verkligen helt okej när man väl kom dit. Och det är ju klart bättre än skolan, haha!
Längtar så sjukt mycket till lovet, vet egentligen inte varför, ska bara bli kul. Ska antagligen spendera hela lovet med kompisar, wohooo.
Nu ska jag ta en dusch, och sen ska jag göra en riktig städning i mitt rum. Behöver egentligen något snyggt att sätta upp på väggarna, någon som har tips på bilder? (a)
Puss!
/Sandra

Kris!

Shit, ni skulle bara se hur mitt hår ser ut! Helt förjävligt rent utsagt, haha !
Jag har ju inte lockigt hår irl, men har sovit med en knut mitt på huvudet inatt och gått runt med det hela dagen. Nyss släppte jag ut mitt hår iallfall, och ni fattar nog min kris när ni ser det .. 
Och ni som kanske undrar, så har jag inga hårförlängningar på mig här.
Jag säger ju bara, HEJ ÄLSKADE PLATTÅNG!

 PUSS! / hanna

Dagens

Slänger in en bild på dagens outfit;

/ h


FILM

Har också köpt en super bra film! Kommer inte ihåg när jag tittade på den, men i fredags tror jag.
Fråga mig inte varför jag skriver om den filmen först nu, men det är helt klart ett tips om man vill titta på något lite spännande men ändå riktigt kul! Dessutom har ju snyggingen Matthew McConaughey huvudrollen med Kate Hudson.
Filmen heter som ni kanske ser, Fool's gold.

 PUSS! / h

Blääää ..

Usch, dagen har varit lång och så himla tråkig! Men jag antar att det inte är bara jag som inte gillar måndagar?
Haft 2st NO-lektioner, utvecklingssamtal, och var hemma vid 5 från skolan. Dessutom har jag massa att plugga på med för den delen. Men nog om det! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, känns som att jag håller på att bli sjuk så jag blir nog hemma ..  Vad ska alla ni andra hitta på för kul ?
<3 / hanna

I love it!

Det är ju knappast bara jag som älskar Gossip Girl, eller hur? Hihi, det är iallfall på 5:an nu och har pågått sen 19:00.
Det blir en seriös tv kväll för mig ikväll, så himla skönt!
19:00 - 20:00 Gossip Girl
20:00 - 21:00 Wipeout
21:00 - ? I hennes skor

Kan ju inte få en mysigare kväll framför tv:n, eller hur ? :$<3
Någon mer som ska titta på något speciellt ikväll?
Pussar! / hanna

Kläääääder.

Hittade så sjukt söta kläder på en amerikansk hemsida. Nu ska jag bara försöka övertala mamma att shoppa lite åt mig, eftersom att det är väldigt dyrt med frakt.

   
  
/ Sandra

Sann kärlek kan inte döljas.

Hej bloggen !
Helgen har verkligen varit superbra.
Lördagen spenderades men Sandra. Först åkte vi till Väsby,och därefter till Kista. Sen åkte vi förbi mig för att hämta skor och smink, och så drog vi vidare hem till henne.
VI fixade oss och sen runt åtta eller något drog vi ut och träffade Filip. Vi var med honom hela kvällen, det var jättekul, länge sen man såg honom. Och sedan sov jag hos Sandra, toppenkväll!
Puss!
Sandra

Sandras lilla söta hund, thihihi.

S <3

Glömmde lägga in bilder på Sebbe så här kommer det också!
Och innan någon frågar så nej vi är absolut inte tsm, vi är barnsdoms vänner.
Dessutom ni som undrar vad fan han har på sig på den mellersta bilden så är det en gammal skinnjacka som han hittade hemma i en garderob, hehe.
  
PUSS! / h

Livet ger otroligt mycket möjligheter.

Nu är jag äntligen hemma igen! Helgen har varit mysig och det var kul att träffa Sebbe och Moa igen.
Och så självkalrt lilla Rocko, deras hundvalp. Han är bara för söt! Hihi.
Påvägen dit hittade jag också en skinnjacka, ( Lördags ) som jag köpte för 2000 spänn på Vi Valdi .
Känner mig mer&mer nöjd med den. Ikväll kommer pappa hit och ska käka, ( är hos mamma ) får väl se hur det går.. Man vet aldrig. Ska bla. gå igenom lite betyg osv.
Lägger iallafall in några bilder.
Bild 1; Lördagens outfit.
Bild 2; Skinnjackan med min halsduk.
Bild 3; Sötnosen Rocko!

  
/ hanna

Hos Sebastian

Hej bloggen!
Skönt med lördag, eller hur?
Är som sagt hos Sebbe och har roat mig med att sjunga singstar, jag är helt och hållet bäst! ( Enligt mig själv )
Hahah , nu ska jag käka. Ha en bra kväll sötnosar!
<3 / hanna

Look into the spiral

Seriöst, titta rakt in i cirkeln och fortsätt följa instruktionerna!


Om det inte fungerar första gången, gör då om det. Ha dessutom på fullskärm!
Haha, sjukt ballt.
/ h

Today is a new day..

.. so make the best you can of it.

Vaknade tidigt, och gick ner och åt massor av frukost. Det finns många som knappt kan äta någonting alls på morgonen, tillskillnad från mig, jag vaknar ibland av att jag är hungrig, he-he. Så det blev varma mackor, jättenyttigt verkligen.
Gårdagen då..
Vi hade prov i matte, och jag hade verkligen råpluggat. Men sen var provet ändå sådär omöjligt svårt, så jag kommer aldrig klara det. Till och med Victoria, som är grym i allt, svarade bara på typ två tal.
Efter skolan drog vi till stinsen, jag, Agnes, Lollo & Kristin. Vi testade lite kläder och åt sedan på BurgerKing. Sen åkte Agnes och jag hem till mig, och på kvällen åkte vi och tittade på lagets match mot Hammarby. 
Så såg min kväll ut, mycket lyckad.
En annan rolig grej jag måste berätta.. Min pappa kom hem med en grej till gitarren igår ! Wohoo, jag blev jätteglad. Jag tror att det heter capo eller något liknande, man sätter iallfall fast den på strängarna och spelar sedan som vanligt, fast det blir liksom annorluna ljud. Aja, lägger in en bild på den, puss!
/ Sandra
   
 

23:36:57

Och alla som klagar till mig via playahead att vi har för lite bilder på oss i bloggen, skriv det här istället. Är nästan aldrig inne på pa.. Det ska vi försöka bättra på med, att lägga in mer bilder. Men för att göra vissa utav er nöjda så kommer det en bild på mig från november/december eftersom att jag faktiskt inte har några nya. Hehe. Btw så ifall någon har något tips om vart man kan hitta snygga skinnjackor får ni gärna skriva det här!

PUSS. / hanna

Tråkigt,tråkigt

Jag har ingenting att göra, dessutom har jag tappat rösten TOTALT!
Får knappt ur mig ett ord .. Haha, känns lite patetiskt när folk ringer och dom inte ens hör vad jag säger, men som sagt höll ju på med mobilen och hittade en bild från dagen på Benjamin. Han hade tråkigt och satte sig på bordet vilket våran SO-lärare tyckte var helt okej. Normalt eller inte, bedöm själv.

Och när det gäller det här med bloggandet vet jag att det inte har blivit mycket alls, men vi ska verkligen bättra oss med uppdateringarna. Men vad det gäller mig så blir det inte mycket alls i helgen, ska ju till Sebbe som sagt men skriver nog någon gång. Bara att smsa ifall ni vill något för den delen.
 <3 / h

Aldrig.

Ingen ska få dina kinder att bli våta av tårar, få dina ögon att bli röda och svullna, få dig att skaka av utmattning när tårarna håller på att ta slut.
Du ska inte behöva gråta dig till sömns när han somnar med ett lyckligt leende på läpparna.
Ingen ska få ta ifrån dig din stolthet,
någonsin.
/Sandra

Livet är inte alltid lätt.

Har inte mycket att skriva, är alldeles för trött för det.
Slutade plugg vid 14:30 då jag drog till stinsen för att göra lite inköp, blev ett par jeanstights och 2st bh:ar. Mer än det blev det inte, letade efter en skinnjacka men ska kolla lite imorgon istället, blev som sagt inget köp utav det idag.
Men imorgon måste jag gå upp tidigt , så som jag har gjort hela veckan. Okej, kanske inte så tidigt men ska ju till Sebbe imorgon, så ska försöka vara där vid 12 I think, och det tar ju någon timme med bil liksom..
Ursäkta om jag inte är så "social&rolig" just nu, men som rubriken säger.
Livet är inte alltid lätt.
/ h

Den som vill göra verklighet av sina drömmar måste vara vaken.

Jag funderar mycket.
På dig och hur allt var för bara några veckor sen. Tänk att en mening, några ord & bokstäver kan förändra så mycket.
Men det här har fått mig att inse vem jag verkligen är. Jag har ändrat inställning. Det som har gått fel i mitt liv har bara gjort mig starkare. Jag är här & lever nu.
- Catch me if you can. /

Lycklig.

Jag är glad, glad, glad. Det är fredag, och framför mig har jag tre härliga veckor utan skolan! Så otroligt skönt, och under den tiden som vi inte har skola händer mycket trevligt också, hoppas jag iallafall.
Idag har jag VG-prov i matte, och jag hoppas verkligen att jag kommer klara det. Det kan bara gör allt ännu bättre.
Ni vet den känslan när man bara vill hoppa runt som en galen studstboll? Haha, lite överdrivet kanske, men precis så känner jag mig nästan hela tiden. Jag älskar den känslan, fast ibland övergår den till att jag verkar utvecklingsstörd, iallfall om man ska fråga mina vänner, he-he.
Nu ska jag sminka mig och försöka hitta några kläder som är okej, svårt i min garderob *suck*.
Puss på alla!


- Mårten på väg hem från skolan

/Sandra

Helgen

Planer inför helgen någon?
Själv ska jag hem till Sebbe och sova där, ska bli skit kul faktiskt. Länge sen jag träffade honom!
Antingen blir det fre-sön eller lör-sön, får se helt enkelt..
Bilden är från i somras när vi var på hans landställe i någon vecka, I miss it!

<3/ h

A bit of..

En liten del utav dagens outfit klämmer jag också in idag. Fick det att funka till slut med mobilen!
Haha, jag är helt klart ett tekniskt geni!

/ hanna

Dålig uppdatering

Länge sen jag uppdaterade jag vet! Men jag lever faktiskt ett liv utanför bloggen, tro det eller ej.
Försöker ladda upp lite bilder nu men hela allt laggar när jag gör det ? Så vi får väl se om det blir några bilder helt enkelt!
Vad har alla gjort hittills idag? Själv har jag inte gjort mycket, gjorde som sagt omprov i SO vid 15:30-16:30 . Kännde att jag missade lite för mycket, jävla skit .. Men kanske fixar ett G iallfall den här gången, I hope.
Skriver ikväll, för nu håller jag på med annat.
PUSS! / h

Suck.

Blir bara så jävla trött på dig.



PARLAMENTET

Så fucked up bra :$ Slutet är bäst !*smile,smile,smile*
<3 / hanna

Gästinlägg

HEJ ALLA GULLUNGAR ! / REBECCA


Tihih

Hej alla , börjar 08:40 idag så lite sovmorgon blev det ju iallfall. Men inte hjälpte det heller, fyfan vad trött jag är! Men nu känns det iallfall som om våren är på G eller hur ? Även om det är lite is och snö i kanterna här&var så blir det ju varmare och ljusare kvällar. Skönt inte sant? Vet inte riktigt vad jag ska hitta på efter skolan idag, ska nog försöka vara med Rebecca. Känns som att det var länge sen! Lägger in mer bilder ikväll, I promise! Ha en bra dag sötnosar.
Puss / h 

Onsdag.

Heeeey !
Det har blivit att jag skriver på morgonen istället för kvällar, det är mycket med skolan, sen träningar och så. På tal om träningar så går det så sjukt dåligt på fotbollen, har varit så i ca ett halvår nu. Väntar bara på att det ska vända men det gör det aldrig..
Iallfall, skola snart ju, och efter det så ska jag och Sandra åka och hälsa på vår prao. Den ligger i typ Nacka så det tar ett tag att åka dit.
Men nu måste jag gå, ha det bäst !


Elina & Jag i liften, fan vad roligt vi hade !

/Sandra

21:00..

Gaaah, kom också på nu att det är Desperate Housewifes ikväll! Helt klart ett favorit program för mig. Har tyvärr träning till 21:00 precis som Sandra och med henne, så vi missar ju början.. Men när man kommer hem så sitter jag helt klart klistrad framför tv:n! Jag vet att ni också älskar det programet, eller hur? *smile*
Så frågan för dagen blir helt enkelt ;
Vilken är eran favort i Desperate Housewifes?
PUSS ! / h

Yes please?!

Var ju hemma hos Nataly idag och helt plötsligt ropar hon; hanna, kom hit en stund!
Så jag gick ju självklart dit och skulle titta vad det var, och där stog hon och höll i en parfym flaska. Då berättade hon att hon verkligen inte gillade parfymen, att hon tyckte att den var jätte äcklig rent utsagt och undrade vad jag tyckte om den. Och seriöst nu, den luktade super gott ! Rätta ordet för den här parfymen var verkligen bara; GULLIG. Hihih, så jag fick den eftersom hon inte ville ha den och det var ju liksom inte någon skit parfym heller, utan en från Dolce Donna. Någon som har en parfym ifrån det märket ? Den jag fick utav henne var iallfall
" Immortal Love " och den har som sagt en gullig doft. Helt klart ett stort + från min sida! Något jag rekomenderar...
<3 / h

I'm the only one, haha !

Hej sötnosar!
Kom hem för en stund sen från Årstaberg där jag då går på min privat spanska. Dock blev det inte mycket spanska idag utan mest prat om parfym och smink. Love it ! Hihi.
Vet inte riktigt hur många av er som beundrar Blondinbella här? Jag kan då säga att jag inte är en utav dom iallfall.
Såg henne på tåget idag på vägen hem. I bloggen skriver hon som att hon är ca. 30+ men i verkligheten pratar hon som en 13åring, seriöst! Hon har då aldrig varit någon jag ser upp till, och jag läser inte ens hennes blogg men någon gång har det hänt. Men intrycket jag fick utav henne idag var inte åt det bättre kan man säga, haha . Vill inte "snacka skit"  på något sätt om henne eller vad man ska säga eller så, utan det här var bara ett bevis på hur stor skillnad det kan vara på någon person genom en blogg, och i verkligheten.
/ hanna

Förlåt.

Tja sötnosar!
Gick upp en timme tidigare idag för att kunna duscha och sånt, och för att slippa stressa. Det var det faktiskt värt. Nu ska jag snart dra mig iväg till bussen, eller om ca en halvtimme. Jag orkar verkligen inte med tisdagar, så lång dag känns det som.  Men snart blir det lite uppehåll i skolan. Nästa vecka har vi ju prao, och veckan efter med. Sen påsklov ! Så himla skönt. Men nu ska jag faktiskt sminka mig, ha det jättebra!

Guess this means you're sorry
You're standing at my door
Guess this means you take back
What you said before (?)

Kisses Sandra


Back on track.

Heeeej bloggen!
Kom ju hem igår efter några underbara dagar med klassen i Hassela. Men då var jag så trött att jag somnade direkt, och nu är jag typ lite sjuk. Suck. Hanna har ju varit riktigt bra på att uppdatera iallafall ser jag, härligt!
Gick hem från skolan tidigare idag för att jag hade ont i huvudet och var lite hängig. Nu ska jag börja blogga igen, men här kommer lite bilder i allafall.


Tuffingarna Gustav & Oscar


Gustav hooooppar


Jag & Elina gjorde en god gärning och hjälpte killarna upp med liften, hahah!


Bjuder på den bilden, Elina & Jag är sluuuuuuut


Kricke gör vadå (?)


Haha William med sina jävla öron och Martin bakom


Upp-packning eller ner-packning ?


Och hela klassen tror jag.

Nu ska jag ta en dusch och sedan sova mig frisk, puss!
Sandra


Hey, call me!

Lite pinsamt att skriva det här i bloggen kanske, men det bara blir så nu!
Sandra, ring mig när du ser det här och har tid ! :$ <3

& så har skol-veckan börjat igen!

Första dagen i skolan, hur tycker ni att det känns ? Känner mig helt förjävligt trött faktiskt, inte fått mycket sömn alls inatt!
Det har inte hänt något speciellt i skolan, bara pluggat på helt enkelt .. Och dessutom är jag as lack igen på en viss person, en annan person från igår till och med! Ovanligt va? Haha.
Imorgon är det dags för min redovisning i svenska, usch känner mig nervös! Det är det här hela betyget bygger på, och jag är inte ens klar ! Kan inte faila i fler ämnen nu.. Men det fixar sig nog!
Nu ser jag att The Hills börjar, kanske kan det lyckas få mig på bättre humör?!
Någon mer än jag som känner sig lite besatt av detta underbara program ?
Hihi, *big smile*

<3 / hanna

Ja, jag har humör-svängningar.

Hej bloggen.
Kom hem för några minuter sen och har precis duschat. Dessutom har jag inte varit onyttig alls idag, very good! *smile* Tillbringade en del av dagen med Patrik och Pontus, but that's all fun. Har inget att skriva nu faktiskt..  Så det blir troligtvis inga fler inlägg idag, jag är på alldeles för dåligt humör för det. Just nu känner jag mig verkligen så jävla sur. Varför just nu och varför just du? Jag trodde att du var annorlunda fan men jag hade så jävla fel. Fucking idiot!
/h

Yes, I miss it

Just nu använder jag ju plattvn i vardagsrummet till att blogga = jätte mycket gamla bilder!
Hittade bla. bilderna från Cypern i somras, shit vad jag saknar det. Det är sjukt, det känns som att det inte alls var länge sen men det var faktiskt i september! Några av alla bilder jag hittade på Sebastian och mig.
På 1:a bilden ska Sebbe typ hoppa bomben, han hatar den och jag fullständigt älskar den. Haha sötnos!
På 2:a bilden är det jag till vänster och Sebbe till höger. Om ni undrar varför ljuset är så konstigt på just den bilden så är det för att bilden är tagen på kvällen någongång, och solen höll på att gå ner.
På 3:de bilden är det bara en del av hotellet och en liten del utav poolen som jag tyckte vart lite ball, hihi.
& på den sista 4:de bilden är det Sebbe i poolen! (a)
  
  

/ hanna

Finally!

Hittade jag min tröja som har varit borta! Har en bild på den här på datorn som jag lägger i längre ner i inlägget. Jag vet inte varför men jag är helt kär i allt som är vit&blå/svart randigt nu för tiden.
Är den inte söt?

<3 / hanna


Tidigt, tidigt.

God morgon alla söta läsare!
Nu har även lilla jag vaknat till och klockan är liksom snart 08:25. Jag tror jag håller på att bli sjuk eller något, hur kan jag vakna såhär tidigt ?! Helt sjukt.. Men nog med det, stör mig fortfarande på det här med melodifestivalen. Haha, jag måste allt ta och skaffa mig ett liv. Och det börjar idag!
Micke, Patrik och Pontus kom över igår kväll och slagga här så det blir väl dem jag tillbringar min förmiddag med. Dom ligger här bakom mig i soffan och sover fortfarande... Träning idag, sen något möte med Raj och efter det har vi match mot Sollentuna United F93. Hehe, så jag har lite att göra idag. Jag känner att min mage bara kurrar nu, så jag ska hämta något att käka, skriver mer sen! ( Det är också helt konstigt, brukar ju inte ens äta frukost eftersom jag alltid mår illa när jag vaknar?!)  Men nya förändringar sker hela tiden, och det brukar ju oftast bara vara bra! Eller ?
/ hanna

blää

Seriöst, det är pinsamt Sverige. Det här visar endast hur jävla patetiskt hela melodifestivalen börjar bli och är.
Fattar inte ens varför jag bryr mig, men det gör jag ändå på något sätt! Usch..
Nu ska jag äta vidare på min glass, puss. /hanna

Snart är det dags!

Godis, godis, godis. Jag är helt gaaaalen i det. Förstår inte egentligen varför ? På sommaren äter jag knappt godis men nu på vintern blir det liksom kris utan det.. Själv älskar jag surt godis något enormt ! Hihi, onyttig som jag är. Har precis läst en tidning jag fick ifrån pappa, Glaze. Den var faktiskt bra och det stod flera sidor om Jessica Simpson i det här nummret. Om hennes helt plötsliga vikt-ökning. Själv tycker jag bara att det är patetiskt, bara för att hon är känd ska hon väl inte behöva vara trådsmal och knappt äta? Hon säger ju själv att hon är nöjd med sin kropp, och att hon bara har det självförtroendet att säga det är enormt starkt gjort enligt mig iallfall! Men nu ska jag faktiskt duscha, då har jag faktiskt gjort allt på min lista! Förrutom att titta på melodifestivalen, men det kommer ju som sagt först vid 20:00 ikväll! Tihi.
Dagens fråga; VIiket är ditt favorit godis ?
Kisses / hanna


The day

Nu har jag kvicknat till lite mer, var ju " levande död" imorse. Ska inte göra mycket idag, är så pass trött att det inte är värt det. Men dagens planer iallfall;
* Hämta smink/kläder
* Lämna tillbaka Sofie's väska
* Läsa lite till omprovet i SO
* DUSCHA
* Städa upp lite i rummet ( får väl se hur det blir med det som vanligt.. )
* Titta på melodifestivalen!
Orkar inte göra mer, får förbättra mig tills imorgon helt enkelt. Ideér på vad jag ska göra ? Hihi. Pussar / hanna

Mums..

Hittade en gammal bild på min dator, hur hett är inte det här på en skala 1 - 10? YUMMIE .

Pussar / hanna


hehe

Gud, jag tänkte inte ens på att den var fredagen den 13:onde igår! Men jag överlevde, and that's the point.
Meningslöst inlägg, jag vet. Men jag har tråkigt, ser ni vilken tid jag är uppe eller ?! Kan bara inte sova, somnade ju trotsallt tidigt hemma till Legally blonde 2 igår kväll. Trött som jag var..

<3

Jag saknar dig Sandra Apelqvist, kom hem nu förfan!
Bilden är tagen för ca. 8 månader sen..


Ouuupps..!

Missade att lägga in bilderna på mig och Sofie. Hihi.
1:a bilden; Sofies ögon till vänster och mina till höger.
2:a bilden; Älskling&Jag
3:e Vi i någon skylt. Haha, jag står ju och pratar/sjunger för ovanlighetensskull.
 
 

Lite nytt

Hej bloggen!
Nu sitter jag då hemma och ska snart käka lite tacos, hehe.
Lyssnar på melodifestivals skivan och sitter och tänker&undrar vem ska vinna imorgon?
Tycker att hela melodifestivalen börjar kännas lite weird, lite små töntigt men som vanligt ska jag sitta fast i soffan imorgon kväll iallafall, och titta igenom hela finalen!
Själv hoppas jag på Alcazar, E.M.D eller Måns ! Alla andra då, era tankar kring melodifestivalen och vem/vilka som vinner? 
Idag var jag då med Sofie i Solna och handlade lite, men stackarn har ju varit sjuk så hon var jätte trött! Men inte hindrade det mig från att handla lite grejer inte..
På 1:a bilden är det mitt nya ljus rosa linne och ett nytt skärp. På 2:a är det också med + min nya svarta kofta till det.
Köpte även lite vanliga svarta tights. Men vad säger ni, kan funka som vår/sommar outfit, eller ?

Kisses / hanna

It's true,

No one can ever replace you .

Fredag

Sitter i skolan och håller på med ett svenska arbete, så hinner egentligen inte skriva någonting nu.
Om 2 timmar har jag omprov i matten, önska mig bara lycka till .. (a)
Men jag och Sofie ska iallfall in till Solna C idag efter plugg, hihi. Vad ska resten utav er hitta på för kul ?
Puss sötnos!
/ hanna


Mascara

Måste tipsa om en grym mascara från Loréal Paris.
Lash Architect heter den, även kallad Cil Architecte. Den är något sjukt bra!

BTW !

Så såg jag att det är Sex and the city nu, absolut inget jag kan missa! Att vända tillbaka dygnet som jag kämpar med går inte så värst bra, men jag ska iallafall titta något avsnitt av det här nu , sen MÅSTE jag sova. Ska ju till skolan imorgon!
Någon mer än jag som är helt fast i programet ? Hihi. <3 / hanna

Nu är det dags..

För mig att sova faktiskt. Ska gå och lägga migi sängen och lyssna på låten
Crush - David Archuleta. Gud vad jag älskar den låten, lägger in den här nedanför. Sov sött gullungar!  / hanna


Hårfärg...

Gash, jag saknar mycket idag och i det ingår min gamla hårfärg faktiskt!
Jag vet att bilden är dålig och tagen med webb, men man ser ju lite iallafall.
Bilden till vänster är som den var förrut, fast den är såklart lite fixad med insiteten osv. och den till höger är väl typ som det är nu..
 

Eyes

Hittade en bild på mina ögon för rätt länge sen, men tyckte att den såg lite ball ut . Fast något mycket " Fjortis " sminkning, men ändå!

/ h

Try it

Äntligen klar, ska bara plugga lite matte inför provet imorgon. Måste få det till ett G den här gången!
Sandra skrev bara för några dagar sen om ett motto, hennes motto. Och idag kom jag fram till att jag faktiskt också har ett. Jag hade en väldigt jobbig situation framför mig idag och visste inte vad jag skulle ta mig till. Men jag tog mod till mig och tänkte; Ingenting är omöjligt. Och tro det eller ej, men det fungerade faktiskt. Det har det gjort många gånger för mig. Man måste våga ta chansen på vissa grejer och gå in och verkligen ge allt. Jag har aldrig tänkt att jag har något speciellt motto. Men idag tänkte jag verkligen efter och det är riktigt jävla många gånger som jag verkligen tänker; Ingenting är omöjligt.  Så jag antar att man kan kalla det ett motto för min del. Någon som har något speciellt motto som ni vill dela med er av?
/ hanna


Home

Now I'm home again!
Ska kasta mig in i duschen lite snabbt, sen skriver jag lite här igen.
Gud vad mycket bloggnade det blev idag! Men måste ju hålla er uppdaterade med lite allt möjligt nu när Sandra inte kan skriva på några dagar. Förresten så var träning något SJUKT jobbig! Dessutom så välte Sara mig i snön gång på gång, fyfan vad kallt det blev! Och så kom ju självklart Moa och öste lite snö över oss när vi väl låg där ute i snödrivorna..
Sällan man ser mig och Sara tysta, vi garvar så gott som hela tiden sötnosen och jag. Gud vad jag älskar den brudens humor! Pussar/ hanna

Time to gooo

Nu ska jag iväg till Helenelund på träning hörs när jag kommer hem sweeties.
Och ursäkta "fjortis posen" men jag hade tråkigt, och nu har jag riktigt brottom!

Snön

Och förresten, gud vad mycket snö det är ute. Dessutom börjar det bli grymt slaskigt nu också, fuck!
Jag vet inte vad ni tycker, men våren&sommaren är mer än välkomna hos mig!

Bild 1; Sandra                         Bild 2; Sebastian                    Bild  3; Jag

Bild 4; Sandra ute på mitt land         Bild 5; Secret & Me   Bild 6; Mina ben

GE MIG SOMMAR !
/ hanna

BIIIILD

Joel&Kian langade lite poser, tillskillnad mot VISSA andra.. Haha!
( Nej dom är inte seriösa )

Snart fredag!

Ja snart är det fredag, gud vad skönt! Kom till skolan vid ungefär halv 11, vi som började 08:20.. Men whatever, har varit kaos så gott som hela dagen enligt lärarna, haha . Våran skola är med i Aftonbladet pga. allt möjligt med att så pass många lärare slutar och att vi har bytt vikarier från nästan varje lektion till en annan. Så ABC-folk från tv och tidningar har varit runt på skolan och massa, dessutom har det varit massa slagsmål today. Och mycket snöbollskastning, inomhus. Men vad tror dom egentligen? Det är ju liksom världens bästa kramsnö!
Sofie var fortfarnade sjuk idag så ingen shopping blev det heller... Men hon kommer troligen imorgon och då jävlar!
Dessutom har jag omprov imorgon i matte.. + att jag fick tillbaka mitt SO prov, 19½ / 64 IG .. Så det blir det också omprov i. Fan vad avundsjuk jag är på Sandra, hon har dragit upp sina betyg rejält! Det vill jag också göra, och jag försöker verkligen men det går bara inte!
Men imorgon är det som sagt fredag, fan vad skönt!
Någon som har några speciella planer inför helgen?
<3 / hanna

Fondation

En söt läsare ville ha ett tips på en bra fondation och jag rekommenderade den som är från Nivea.
Här en bild på denna underbara produkt!

22:27:03

Klockan är snart halv 11 och jag känner att jag har fattat min matte lite mer nu faktiskt, arbete ger reultat som mina lärare brukar säga.. Hihi.
Ska faktiskt ta och lägga mig nu, känner mig något grymt trött. Men imorgon slutar vi iallfall 15:20 och efter det ska Sofie Lundell och jag in till Solna C , gryyymt . Suffan har ju varit sjuk , men imorgon skulle raringen komma iallafall! Gissa om det blir Gina Tricot länge.. Någon mer som ska dit redan imorgon?
Men som sagt, dags för sängen. Puss! / hanna

JUSTIN

Jag hänger på min älskling Sofie Blom. Jag älskar den här killen, vem faller inte för den charmen liksom?..


/ hanna

Wiiiihooooo !

Ja som man ser är Hassela inte alls stort, men dit drar klass 8i iallfall i morgon. Kommer inte kunna blogga alls, så jag räknar med Hanna.
Puss! / Sandra


Äntligen!

Så funkar det att blogga igen! Jag har snackat med Daniel ( data killen ) och fick hjälp med hur jag skulle få tangentbordet att funka igen genom att trycka där&där + Connect osv. Känner mig riktigt teknisk! Hihi. Men nog med det, dagen har gått rätt fort faktiskt och har varit och tagit en spruta direkt efter skolan.. Jag hatar sprutor, hatar,hatar! Så jag satt där i stolen och väntade på det där äckliga lilla sticket som egentligen inte är så farligt men som jag ändå sitter och oroar mig för.. Precis innan sjuksköterskan skulle sticka in sprutan i armen på mig så utbrister hon; Du glömmer inte bort att andas va?
Haha, men jag fixade det riktigt bra iallfall enligt mig . Men nu ska jag plugga lite matte, något jag sällan gör.. Vilket kan vara svaret på varför jag fick 7 underkännda utav 8 på det senaste provet, så jag har omprov på fredag! Då jävlar ska jag klara det.. Puss ! / hanna

Engelskan

Dags att skryta säger jag bara, haha!
Som de omogna jävlarna vi är var vi tvungna att ta kort på vårat resultat vi fick tillbaka från engelska provet med hörförståelse. Jag sitter bara här och leer åt mig själv eftersom det är så töntigt.
Men bra för betyget!


Rebecca's, mitt och Oscar.M's prov-resultat på engelskan, samma dessutom!
För er som är lite blinda; 12/14 VG *hihi*
/ hanna

Dance fucker, dance.

Morgon igen, och jag sitter här och äter toblerone till frukost, mums, men det är inte så bra tror jag nog. Jag ska faktiskt börja äta nyttigare. Inte direkt för att jag är missnöjd med min kropp, nej det har att göra med att man tydligen lever längre om man äter nyttigt och tränar mycket. Så om jag startar redan nu kommer jag leva flera tusen år, haha!
Ska snart dra iväg till skolan, hoppas att denna dagen går fort. Längtar så till morgondagen!
Efter skolan ska jag nog köpa lite godis och en parfym (a) Sen blir det att åka till väsjöbacken och hämta brädan jag ska hyra. Så det blir nog en helt okej dag jag har framför mig.
Nu ska jag ta mig ut ur mitt insnöade hus, puss!



/Sandra


Blir så trött...

HEJ!
Idag blir det inget mer bloggande för min del, min tangentbord har helt plötsligt slutat att fungera.. Vad är det med alla dessa trådlösa tangentbord egentligen? Tycker att dom slutar fungera titt som tätt!
Har inga läxor för den här veckan, förrutom att jag ska förbereda min redovisning i svenskan. Börjar vänja mig vid tanken av att redovisa den faktiskt.. Dessutom så är också min prao klar nu, jippie!
Använder mammas data nu, så jag hinner inte skriva någt mer. Ni som har mitt nummer får helt enkelt smsa mig om ni vill något. Men jag måste bara sätta in en bild på en t-shirt, haha . Så jävla ball och helt rätt text dessutom!

Right girls?! * blink *
<3 / hanna

It's better to die on you feet than to live on your knees.

Åt precis middag, alldeles för mycket blev det, hahah. Så nu sitter jag här som en liten kötbulle och funderar. Jag funderar väldigt mycket, till exempel om vänner & killar. Och sen vad som är viktigt i livet. För det är så himla mycket som egentligen inte spelar någon roll. Genom dom tankarna har jag skapat ett nytt ''motto'' som jag försöker följa. Och det har faktiskt förändrat mitt liv till det bättre. Om du till exempel känner dig väldigt nere en dag, så kan du fundera på vad det är som egentligen gör dig så ledsen. Är det något som är värt att deppa över? Antagligen inte, så skit i det och bry dig bara om det som verkligen är viktigt. Så tänker jag, och har automatiskt blivit en positivare människa som ofta är glad.

Show me how to lie
You're getting better all the time
And turning all against the one
Is an art that's hard to teach
Another clever word
Sets off an unsuspecting herd
And as you get back into line
A mob jumps to their feet

/ Sandra

Ojoj ..

Jag, ( hanna ) känner mig bombad när jag loggar in på msn nu ikväll..
Men fortsätt skriv ni 41 st, ni gör mig ju glad trotsallt, hih.

Köpa eller inte ?

Hittade också ett par skor som jag funderade på att köpa, men jag var lite osäker..
Give me some help please?

PUSS ! / H

I <3 NEW THINGS

Nu är jag äntligen hemma igen! Gick ju hem direkt efter skolan idag för att käka sen drog jag iväg och shoppade loss för att jag helt enkelt kände ett behov för det. Fick med mig rätt mycket faktiskt, men är man på shopping-humör så är man, eller hur? Sakerna jag fick med mig hem ;
 
En söt kofta i marin blått med lite vita ränder


Kjol som även går att använda som tub topp!


Lite små grejer som bara slank med, 2st hårklämmor, 1pkt med hårnålar, Ett diadem, Ett Cover stick och en ny Mascara!


Nya klackskor som var lite små balla sådär .
/ hanna

Is this real?

Hej bloggen!
Måste bara få säga det, FYFAN VAD BRA JAG MÅR! Jag tror att jag har något seriöst fel, eftersom att jag verkar ha allvarliga humörsvängningar. Så kan det gå.
Jag kom iallfall nyss hem från Sollentuna Centrum där jag var med Lollo och Sandra, vi gick runt och kollade på lite grejer bara. Men dom har ju byggt om så grymt mycket, så man tappar ju nästan bort sig själv, haha. Men jag var tvungen att åka hem eftersom jag har ett arbete i skolan tills imorgon. Sen har jag prov också tror jag (?) Har iallafall bättrat på betygen ordentligt, och det är jag väldigt stolt över. Det är som att hela livet faller på plats just nu. Kan inte bli mycket bättre. Eller jo iochför sig, finns det någon kille som är intresserad kanske? (a) Det är skönt att vara singel, men det är klart att man saknar någon att mysa med ibland. Så hör av er om ni är intresserade, hahah!
Nej men ha det superbra alla sötnosar!
Kisses Sandra

Måndag eftermiddag.

Hej alla söta bloggläsare!
Sitter fortfarande i skolan, har NO tills halv 5.
Fick tillbaka hur det hade gått på matteprovet idag. Man skulle ha G på 8 st delar, vilket jag bara hade på 1 ! Alltså 7 Underkända..
Förstår inte hur det gick till , jag som tyckte att det gick så bra när jag skrev det ?!
Menmen. Det var trotsallt bara 3 personer i våran klass med 24 elever som fick godkänt på avsnittet med algebra&ekvationer.. Men jag ska klara det, så småning om ! Hihi.
Nu måste jag fortsätta med min rapport, skriver kanske ikväll.
Puss / h

Shine.

Ojojoj, det blev många inlägg idag.. Men antar att det är bra?
Har sett att ni bloggläsare bara blir fler och fler, det är jätteroligt och hoppas att ni fortsätter läsa våran blogg.
Idag spelade jag fotbollsmatch, 0-0 tyvärr. Vi hade inte världens bästa spel, men jag tycker ändå vi skulle ha förtjänat en vinst. Imorgon är det också skola igen, den här helgen har kännts jättelång, men det är nog för att jag har spenderat typ hela med mina föräldrar.
Tänkte lägga in bilder på mina köp i lördags,


Skor från Stadium 199kr

 
Tröja Carlings 399 Såg först väldigt enkel ut, men gillade detaljerna på ryggen

Sen är det då dom här skorna.. Jag köpte dom för cirka ett år sen, men har inte använt dom alls särskilt mycket. Jag undrar då, vad tycker ni? Är det något som passar även i sommar?

 

PUSS ! /S


Söndag

Är den dagen då jag inte orkar göra mycket alls förrutom det som är nödvändigt.
Som att duscha tex. Det var precis det jag gjorde för en stund sen + att jag  tvättade håret och använde hårinpackning. Mitt hår behövde verkligen det..
Har också sprayat på mig lite brun utan sol för att jag tyckte att jag var i ett behov av det, haha!
Sitter och väntar på att klockan ska bli 20:00 och Wipe out ska börja. Jag har verkligen längtat, har gått och tittat på alla jävla reklam skyltar om det hur länge som helst! Man blir ju inte så lite nyfiken heller ..
Såg också att Dogge Doggelito är med i kvällens program, kan ju kanppast göra det sämre, eller hur ?!
Någon mer än jag som ska kolla ? (a)
 
Puss / hanna


Hell yeah.


New York, New York.

Jag är en av dem få som aldrig har varit i USA. Sandra har ju varit där, jag vet inte riktigt, 20 gånger säkert känns det som!
Men det ska bli ändring på det minsan, om inte allt för länge ska jag till New York! Gissa om jag längtar.. Shopping,shopping !

Pussar!  / H


Old pictures.

Kände bara att jag hade lust att ladda upp några bilder. En del av bloggen är ju till för att bjuda på sig själv så..
Första bilden på Mamma med sin puss-mun, jag som pussar på Victor och så Victor med sin förvånade min,  hihi.
Andra är på mig när jag typ, dansar med uppblåsta kinder... Och den sista bilden, den tredje är på mig en jul med min älskade kanin Rasmus. :$

Stay the night

Är det bara jag som tycker att Alcazars melodifestivals bidrag är så grymt bra?
Man blir ju sjukt glad av låten, wiiiiie !

 

Puss Sandra

I will survive

Nu har jag krånglat till det ännu mer för mig.. Fattar inte hur jag lyckas, det liksom leder till nya problem. Men jag lever, och det är väl det som räknas?
Plus att glädjen kommer tillbaka mer och mer, måste ändå säga det,
vissa killar är idioter !
Igår var jag iallafall i Stinsen med Agnes, köpte en vit tröga från Carlings och ett par skor. Sen åkte jag hem och hade en mysig hemmakväll. Jag funderar på att lägga upp några låttexter som jag har skrivit, så att ni kan säga vad ni tycker...?
Får se hur det blit med det, (a) Men nu ska jag jobba lite med ett skolarbete, ha det så bra.
Puss !


Morgon

Nu sitter jag här hemma med Rebecca sovande bredvid mig. Jag kan bara inte sova längre, I don't get it?!
På vardagar kan jag sova hur länge som helst, kan ju liksom vakna upp vid 3 och märka att jag skulle ha gått till skolan, med vissa helg dagar är jag bara hur pigg som helst!
Dåså, finns inte mycket att säga om gårdagen. Vi var ute och allt jag kan säga är att det var halt och att jag hade lite svårt att stå upp med mina klackar. Bilder glömde jag helt bort ( för ovanlighetens skull ) så det får bli av någon annan gång!
Försöker fixa lite med designen men det går väl lite si sådär.. Får se om jag löser det nu på denna tidiga morgon.
Puss / hanna

Gud så seriöst!

Nu är jag då hemma igen med Rebecca.
Vi vann matchen med 2-0 , tihih. Tog precis en bild på hur vi ser ut nu och ja som ni ser, det är som sagt inte speciellt seriöst som rubriken säger och jag har precis duschat. Men nu ska vi fixa ltie kläder inför kvällen. Kommer också nås på mobilen ungefär hela kvällen med för den delen tror jag, Puss! / h

Stress.

Tjenixen sötnosar.
Vaknade för ca. 1 timme sen och har stressat som fan nu på morgonen.
Ska spela match nu så nu ska jag dessutom springa ner till norrviken också!
Fan att jag aldrig kan ställa någon klocka på när jag ska gå upp..
Efter det kommer Rebecca hit och så ska vi ut ikväll.
Ser verkligen fram imot det, efter det slaggar hon ju här. Lägger kanske in bilder senare för några borde det väl bli?
Ha det bra så länge, puss!
/ hanna

FUCK YOU

Jävla idiot.
Säg inte att du älskar mig om du inte menar det. Säg inte att du saknar mig om du inte gör det. Säg inte att jag är det bästa som hänt dig om du tänker dissa mig dagen efter. Trodde verkligen att du var speciell. Vart tog den underbara killen vägen? Han som sa massa fina saker och verkligen verkade mena det. Fattar inte att jag slösar bort att ens skriva om dig, du är inte värd det. Varenda jävla dag har jag gått runt och tänkt på dig och väntat på att du ska komma och hälsa på. Sen dissar du mig, och inte genom att säga att du bara vill vara vänner, utan du raderar mig ur ditt liv. Hur kan du vara så känslolös? Jag trodde verkligen inte det här om dig, du av alla. Att en människa kan ha en så delad personlighet, det är helt stört. Tyck att jag överdriver, men det är såhär jag ser det. Det är såhär jag känner mig. Du gav mig hopp, du gjorde mig kär. Du visste redan om att jag hade svårt att lita på dina löften om allt, men sen gav jag med mig och litade på dig. Jag trodde på dig, du fick mig att lita på dig. Jag tillät mig själv att ha känslor för dig. Bara för att jag trodde på dina jävla lögner ! Hur kan jag vara så jävla dum !?
Men det är slut med tårarna nu, tänker inte låta mina tårar falla lika lågt som personen jag gråter över.
/ Sandra

I've got noooooo life.

Ta fram mobilen


Namn 7 - Adam

Är han/hon kul? - Haha, ibland.
Har du kramat personen? - Ja
Minnen med personen? - Ingen aning.
Namn 9 - Agnes.D
Var träffades ni första gången? - Kommer inte ihåg
Är personen viktig för dig? -  Inte speciellt
Fullständigt namn: Agnes Dahlberg
Namn 14 - Alex
Flicka eller Pojke? - Pojke
Är ni nära vänner? - Inte speciellt
Har du pratat med personen i telefon? - Yes

Namn 15 - Alexn@
Hur länge har ni känt varandra? - Vet inte vem det är..
Kan du berätta hemligheter för personen? - Nej(?)

Namn 35 - Benjamin
Är hon/han vacker? - MEN SJÄLVKALRT! (a)
Känner du honom/henne bra? - Haha, ja typ
Är han/hon upptagen? - Nej

Namn 50 - Danne.G
Har du sänt personen ett sms? - Ja
Är det en tjej? - Nej
Går personen i samma skola? - Nej

Namn 56 - Douglas
Är ni släkt? - Nej
Hur är han/hon till sättet? - Som en storebror
Känner du honom/henne bra? - Verkligen!

Namn 83 - Gabriel
Hur gammal? - 19
Bor? - Stockholm
Hatar du personen? - Nej
Namn 93 - Izabellé
Har du besökt personen? - Ja
Är han/hon trevlig? - Hihi ja
Vad börjar hans/hennes namn med? - I
Namn 122 - M92@
Har du sett personen full? - Nej
Är personen äldre än du? - Ja

Namn 129 - Martina
Är han /hon vacker? - Lätt :$
Minne av personen? - Så många
Har du hennes/hans msn? - Yes

Sista namnet - Zacharias
Gillar du han/hon? - Ja
Har ni varit tillsammans? - Ja

<3 / hanna


Skor,skor,skor!

Gosh , måste sätta in en bild på ett par gaaalet snygga skor.
Finns på shestore and I love them! Dock är priset på 1000 spänn, inget som passar min ekonomi speciellt bra just nu ..
Men visst fan är dom snygga ,  ? (a) Hihi, puuuuss på alla.

/ h

BEBIS

Jag saknar dig så enormt mycket Sebastian.
Veckan med dig på Cypern i somras var bland den bästa tiden i hela mitt liv,
 jag älskar dig vännen!

/hanna

Fredag kväll.

Hej alla sötnosar därute!
Har precis tittat på en sjukt bra film, The Guardian med bla. snyggingen Ashton Kutcher och Kevin Costner. Verkligen en film att rekommendera!
Inte hänt mycket ikväll, bestämmde mig för att vara hemma, ska ju ut imorgon med rätt många tror jag iallfall att det blir, kulkul. Kanske ska börja med att sätta in videoklipp här i bloggen, men frågan är hur man gör?
Varken jag eller Sandra har koll på det, haha. :$
Ha en fortsatt bra kväll raringar!
 
/ hanna

fan.

Nu när du inte finns i mitt liv längre, känns det dom en bit av mig saknas..

Truth hurts, but lies worse

Finns inte mycket att säga om min dag så pallar inte dra upp det..
Lägger in lite gamla bilder, <3


Danne, Erik, Matilda, Sebbe, Mårten, Pernilla, Matilda, 2005


Jag 2006


Skolavslutning 2004


Jag  2006


Hanna & Jag 2005


Fotbollslaget 2005


Victoria, Matilda, Jag & Hanna 2004


Jag (miss my hair!) 2004


Åsa, Ida, Agnes, Lina, Jag                     2004
Hanna, Amanda S, Paula
Amanda L


Hanna & Jag 2004


/ Sandra

confused

Jag vet att du läser det här..
Seriöst, vad har jag gjort för fel? För det är väl mig det är fel på..?
Kalla mig emo, men orkar inte med det här just nu.
/sandra

Sovmorgon

Ja, som rubriken säger så har jag sovmorgon idag!
Verkligen super skönt. Sitter här i soffan med laptopen och tänker på lite allt möjligt..
Jag börjar iallfall 20 i 11 eftersom SO:n är inställd pga. att vi var i riksdagen tills ungefär halv 5.
Så det här är alltså komp-ledigt. Men jag ska faktiskt gå och sminka mig nu, skriver kanske lite till senare.
Annars gör jag det ikväll!
Puss hanna

Bikini

Ja, nu fastnade jag då på nätet igen med att titta på kläder. Eller rättare sagt bikinis den här gången!
Hittade 4 stycken som jag tyckte var grymt söta. Men frågan är, vilken är egentligen finast?



<3 / hanna

5/3

Hej alla söta blogg läsare!
Nu sitter jag hemma hos mamma, ska käka här ikväll. Var ju nästan 3 veckor sen jag träffade henne sist.
Idag har jag haft 2 stycken prov!  1 i matte, algebra&ekvationer och 1 i engelska.
Tro det eller ej, men matten gick verkligen bra! Känner mig så himla nöjd, engelskan gick också helt okej, klarade 2 av papprerna vet jag iallfall. Det tredje blir nog godkännt det med hoppas jag. 
Imorgon ska Rebecca och jag försöka hitta prao, vi har ju tänkt på det och vetat om det jätte länge. Men nejnej, inte kunde vi ha gjort det lite tidigare heller. På måndag tror jag att det är som lappen ska va inne. Har ingen aning om vart vi ska kolla någonstans...  Men nog med det!
Nu ska jag leta reda på min mobil och sen käka, ha det bäst.
Puss/ hanna

Grattis

Tjaaaaao.
Nu ska jag snart dra iväg till skolan, igen. Men snart är ännu en vecka slut. Tiden går ändå väldigt fort tycker jag, nästan så att man inte hinner med. Fast torsdagar är riktigt slappa, vi har bara bild, hemkunskap och SO.

Idag fyller syster Pia 22 år och Hampus 16, GRATTIS!

Puss / sandra


Happy

Hej bloggen!
Åt nyss middag, så nu sysselsätter jag mig med att plugga och lite sånt. Det låter som att hela mitt liv går åt till att plugga, men efter några IG på prov så har jag faktiskt skärpt till mig.
Snart ska jag iväg och passa ett litet barn, hahah. Men hon är så söt så det blir helt okej.
Idag skulle vi typ haft ''myskväll'' men klassen, men det blev inställt pga att typ inga kunde komma, så det ska bli efter påsklovet istället. Och jag har precis kommit fram till en riktigt härlig sak; Två skoldagar kvar på den här veckan, sen har jag bara tre dagarn nästa vecka eftersom att vi ska till Hassela med klassen. Sen vecka 13 går jag ju som vanligt i skolan, men de följande två veckorna har vi prao. Och efter det lov!! JIPPIE.
Lägger in en bild på dagens outfit:


Baggyjeans från Only
Vitt linne från JC
Halsduken har jag ingen aning om vart den kommer ifrån, men gillar den eftersom att den ger en lite rockig känsla.

PUSS / Sandra


P-piller

Kom på en grej som jag satt och garvade länge åt idag. Haha, jag går ju på privat spanska hos Nataly, min faster som är spansk.  Hon ska hjälpa mig att få upp mitt IG till ett G . ( & nej jag kommer inte från spanien, jag är helsvensk) Hon bor iallfall i en lägenhet och är så jävla skön. Helt plötsligt idag började det iallfall smälla ute i trapphuset.
Jag ; Ehum... ?
Nataly; Åh nej! Nu är cp hemma igen, fyfan..
Jag; Hehe, okej?
Nataly; Ja alltså, det bor bara massa cp:n här ! Förrutom jag och Rogge..
Jag; Haha!
Nataly; Ja allvarligt, jag tycket synd om mina blommor!
Jag; Whaaaaaaaaat ?
Nataly, Ja alltså, dom är ju alltid här och får alltid lyssna på cp,
och inte bara cp bredvid oss utan även från en våning upp!
Jag ; Det där var ju verkligen..... Fullt normalt?
Nataly; Jag måste börja ge dom p-piller. Ja, precis det jag ska göra. Då kan dom känna sig lugna precis som vi gör, när man tar ett p-piller lugnar man ner sig, du vet? Perfekt!

Jag höll seriöst på att garva ihjäl mig!
Sjukt stört jag vet, men helt klart min humor. (a)
/ hanna

TV, TV & TV

Tjenixen alla söta blogg läsare.
Nu ska jag strax lägga mig i sängen, har inte hänt något speciellt idag faktiskt.
Men whatever, imorgon ska jag då in till riksdagen med klassen och är hemma vid typ 5 tror jag att det var, så jag ber er. Smsa mig! :$  Kommer ha så tråkigt. Men jag överlever, hittar nog något sätt att roa mig på, hehe.
Desperate housewifes började ju om nu för säsongen, gissa om jag var glad! Och vilken jävla start med för delen, längtar tills nästa vecka.. Tittade också på  " Christine " som också var nytt och hade säsongs permiär. Man kan inte göra annat än att le åt den människan!  Nu ska jag leta upp något att somna till på tv:n, känner mig som en rikigt tv-nörd.. (a)
Har inget mer att skriva, ha det bra allihopa. Skriver så fort jag kan imorgon.
Puss, hanna

Måns

Letade efter en låt på youtube och kom in på idol av någon anledning,
haha så söt!


Morgon

Ja, nu är det då tisdag morgon och jag vaknade för ca. en kvart sen. Fick panik och trodde att jag hade försovit mig som vanligt, men kom på några sekunder senare att svenskan var inställd så jag har bara en lektion idag! Super skönt. Mindre skönt är det dock att det är just hemkunskap i två timmar som väntar vid halv 11. Men vi har ju vikarie idag, så det ska nog funka trosallt. Efter det ska jag till min privat spanska i Årstaberg och sedan är jag väl hemma runt halv 5 igen.
Nu sitter jag här och mummsar i mig en smoothie som jag gjorde nyss, har en big t-shirt på mig och världens mysigaste tofflor på fötterna. Pappa fick dom tyligen när han var i Porugal för nån vecka sen och så hittade jag dom här hemma. Dom kanske inte ser sköna ut, men jag är helt kär. SUPER SKÖNA.
Ska strax gå och sminka mig, men först ladda ner en låt sötnosar.. (a)



Min halvdruckna smoothie, youghurten och frukten .



Underbara tofflor från Portugal.
/ hanna

:$

Ska strax dra iväg till skolan..
Jag har funderat på en grej i några dagar nu, och jag har kommit fram till att det faktiskt är sant.
Jag är kär.



/Sandra

<3

Bilden är från i somras, gud vad jag saknar det!
Sandras ben till vänster & mina ben till höger, fan vad härligt brun jag var.
Jag älskar dig bästis, and you know it.

/ hanna

..

Har spenderat hela eftermiddagen genom att plugga. Blir så uttråkad, men det är ett måste helt enkelt.
På onsdag ska vi typ ha någon myskväll men klassen, så kommer inte hinna plugga då, så då får an offra sig mer idag.
Sen drar klassen till fjällen snart också, ska bli grymt kul!
Och om inte för länge så ska Hampus förhoppningsvis komma hit och hälsa på, jag längtar !
Bara massa roliga saker att se fram emot, puss!
/Sandra

Skor

Snart kommer ju våren och nya skor är ett måste!
Letade runt lite på nätet, men hittade inget seriöst precis.
Men hittade några grymt balla, vilka är snyggast ?
 
 
puss hanna

Dagens outfit

Långt linne från Gina tricot, Stay-ups, vit kofta från Gina tricot 
& min Canada Goose väst.  Dock är inte koftan eller västen med 
på bilden, men det var på morgonen när jag precis hade vaknat! 
& tro mig, jag höll på att frysa ihjäl när jag gick hem i snön.....
 
/ hanna

SNÖ

Fan nu snöar det igen, och inte lite heller, det VRÄKER ner!
Hela dagen har varit grymt tråkig, bara fått reda på att jag har 2 st prov på torsdag. + att vi ska in till riksdagen på onsdag och slutar då halv 5 såsom jag gjorde idag. Men jag missade iallafall nästan hela sista NO-lektionen eftersom jag var på ungd. rätt skönt faktiskt. Var inte med på idrotten idag heller, orkade inte och hade mens värk dessutom så jag passade på att ta lite bilder helt enkelt så istälet, eller försökte iallafall, men viktor sög på att tajma med sina hopp. Haha (a) <3




/ hanna

Sista lov-dagen..

Har det faktiskt inte hänt så mycket på.. Städat undan alla saker som jag kom hem med igår, fast har fortfarande nästan alla kläder kvar, förstår inte hur jag får tiden att gå egentligen? Har legat i soffan stor del av dagen och haft lite engelska och en matte läxa framför mig som jag absolut inte har förstått någonting av,
tv:n fick mer mitt intresse än vad läxorna fick, hehe.
Alldeles nyss tittade jag på film med pappa faktiskt, något jag sällan gör. Men vi tittade iallafall på Casino Royale som varken han eller jag hade sett. Helt ärligt så tycker jag att det är grymt äckligt när någon helt plötsligt hoppar fram och bryter nacken av någon, det är ju liksom sjukt. Har också gått runt med ansiktsmask ett bra tag som jag verkligen tycker fungerar! Fick den faktiskt av bästavän, Sandra, för länge sedan. Den är iallafall från Queen Helene och jag vet inte om den är svår att få tag på, men hon köpte den i USA till mig tror jag (?)  Så nu sitter jag här med Nivea på läpparna, ansiktsmasken från Queen Helene och Vaselin på ögonfransarna. Ni som vill få tätare och längre ögonfransar borde verkligen prova vaselin. Belive me, it actually works.
Ansiktsmasken;

 

Puss / h

Just another boy took my breath away

När du ser honom så bara vet du att det är han.
Du förstår på något sätt att han är din mening, din kärlek, din soulmate. Så känns det iallafall för sekunden, och just då är det som om det är det enda som spelar roll.
Du vet hur ont saknaden skulle göra om du var tvungen att vara utan honom, och du ver hur ensamt allt skulle kännas. 
Det är något med hans leende som gör dig som förtrollad, det är som att hela du värms upp och smälter.
Du kände redan första gången era läppar snuddade vid varandra att du inte ville något hellre än att vara hans förevigt.
Och när har tar dig  handen och drar in dig i hans varma famn så kan inte din lycka beskrivas med ord eller meningar.
Det är precis så jag känner för dig.
/
Sandra

hemma

Nu kom jag hem från skåne för några timmar sedan, det var verkligen jättekul.
Hade saknat vissa så himla mycket, alltid kul att träffa dom igen.
På lördagen åkte jag och Nellie in till stan som ligger där, men allt var stängt, så vi träffade Hampus ett litet tag, sen tittade vi typ på en film, men hann inte se klart eftersom att isf skulle vi missat sista bussen. Så vi gick ut från bion typ mitt under filmen.
Tog typ inga bilder, min mobil kamera är så sämst.

Nellie och Oliver på bussen

Hampus,  jag saknar dig redan.

Puss Sandra


Saknade.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, det är nästan ett helt år sedan det var vi tre sågs.
Det skulle ju inte bli såhär, eller hur ?
Vi skulle ju hålla ihop även fast ni två bytte till en skola, och jag till en annan. Det var ju liksom vi.
Jag antar att det bara är att acceptera att det är som det nu, men jag vill bara att ni ska veta att jag alltid kommer att älska er, Olivia Hammar och Martina Obiols.
Tack för alla underbara minnen!

Jag till vänster på bilden och Olivia till höger, Martina är fotografen.
I really miss us! <3

/ hanna

Lätt bränna i skidbacken? = JA TACK

Måste också säga att denna olja är grym att använda när man åker skidor och vill få sol-bränna, enligt min faster.
Och hon brykar ju ha koll och brun blev hon faktiskt, men eftersom jag åkte i smink testade jag aldrig men gissa om jag ska testa nästa gång! Dock kommer den från Österike och kan vara lite svår att få tag på, men den finns iaf i t.ex. Åre.

Puss ! / hanna

Hemma

Ja, första dagen hemma dårå. Kom hem från fjällen igår kväll och nu ligger Rebecca och halvsover bredvid mig.
Fan, jag ville verkligen inte åka hem. Vad har jag att komma hem till liksom? Usch, där uppe glömmer man alla problem och man kan göra precis det man känner för. Men som sagt, veckan har varit helt bäst. Ångrar dock att jag inte snacka med snowboard killen med tunn fjällräven jacka i klövsjö. För han var ruskigt snygg, hehe.

Dagarna gick mest åt till att åka skidor och kvällarna till att umgås med alla, vi blev ju ca. 15 pers som hängde runt trots allt. Men ändå var vi uppe på hotellet/afterskin flera kvällar och hade jätte trevligt med mycket snygga killar runt omkring sig. (a)  En grej vi dock inte gjorde var att åka till Björnrike, vi skulle ju ha åkt dit för att träffa Douglas osv. men det blev helt enkelt inte av.

Jag hade verkligen planerat att ta massa kort osv. men det glömde jag faktiskt men några blev det, ;


Rebecca & min kusin, Malin


Baren på Afterskin innan allt folk strömmade in



Victor



Tina, Min faster


Jag hade lite problem med att stå på skidorna ute i skogen,
Men det var ju trotsallt minst 1m djup snö. Som ni ser är både mina stavar helt borta och mina skidor.
Haha, kom precis på att jag har mina stavar rakt ner, och dom är 115 cm långa, inte mycket till hjälp att ta sig upp med precis när dom bara sjunker och sjunker ...

Eller kanske stora problem med att hålla mig på skidorna den dagen, ;$



Haha, jag älskar bilden på Rebecca.
/ hanna

RSS 2.0